DAJAFOTOGRAFIE

Reacties van Bruidsparen 


Beste Daniëlle,


Wij zijn gisteren, op 24-4-24 getrouwd op Kasteel Weijenburg. Dank je wel voor het vastleggen van deze dag. Door jouw oog voor detail worden die onvergetelijke momenten ook echt vastgelegd voor later. Door de klik die we als bruidspaar met jou hadden wist je ook bij te dragen aan een heel warme en fijne sfeer, waardoor het maken van foto’s zelfs leuk werd. En wat een vakvrouw ben je, we kijken met heel veel belangstelling uit naar al die andere foto’s.


Dank je wel.


Ben en Aline


Beste Danielle, In één woord schitterend! Wat een feest toen het envelopje op onze deurmat lag (zaterdag al.) Ronald was aan het werk en ik heb me kunnen bedwingen om het open te maken tot het moment dat hij thuiskwam, dat vond ik wel zo speciaal. We hebben de foto's direkt op de tv gezien. Geweldig. Ook wij willen jou bedanken voor in de eerste plaats de mooie foto's maar ook zeker voor je hulp en gezelligheid van onze trouwdag. Je bent niet alleen een goede fotografe maar het voelde tevens als eigen. Dat is fijn als je dat kunt bereiken. En wat een leuk boekje wat je erbij gedaan hebt. Ook weer een kadootje. Dank, dank en nog eens dank en hopelijk spreken we elkaar nog eens. Dikke smakkerds van Ronald en Mirjam, Fleur, Daan, Vince en June


Hoi Daniëlle, Wij waren blij verrast toen we donderdag thuis kwamen en zagen dat er een pakketje van jou op de deurmat lag. Meteen de eerste dag erna hebben we het kleine album kunnen gebruiken om onze vrienden iets te laten zien op de volgende bruiloft die ons te wachten stond. Wat een leuk idee van jou! Zojuist hebben we in alle rust de foto's bekeken. Wow, wat zijn ze mooi geworden!!! Echt heel gaaf. We willen je bedanken voor de fantastische ochtend die we met je hebben doorgebracht. Je bent niet alleen goed in wat je doet, maar het was ook nog eens hartstikke gezellig. Als we in de toekomst nog eens voor het een of ander een fotoreportage willen laten maken, dan weten we je zeker te vinden. Liefs, Romy en Chris


 

Hi Danielle,

We hebben echt een geweldige dag achter de rug en genieten er nu nog elke dag van na. De huwelijksreis komt ook steeds dichter bij..

spannend!

Ik had stiekem de website al in de gaten gehouden. En wat een prachtige foto's zijn het geworden. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de rest van de foto's.

Ik kan niet anders zeggen dan: We hadden echt geen betere fotograaf kunnen wensen!!

Heel erg bedankt voor een geweldige dag!En met de prachtige foto's zullen wij zeker nog heel lang nagenieten.

Groetjes,

Simone 

Hoi Daniëlle,

Allereerst: Gelukkig Nieuwjaar!
Hopelijk heb je fijne Kerstdagen en een prettige jaarwisseling achter de rug.

Wij willen je hartelijk bedanken voor het prachtige trouwalbum.
Het was natuurlijk al een superservice dat je het bij Roelien haar ouders in Wolfheze hebt afgeleverd. Dit was voor ons zeer gerieflijk.
We hebben het album op vrijdag de 24ste in Wolfheze opgehaald, waar we het natuurlijk gelijk met Roelien haar ouders hebben bekeken.

We waren vanaf de eerste inzage al zeer enthousiast en naarmate wij de foto's vaker bekeken over de Kerstperiode, samen met andere familieleden en vrienden, werden we steeds trotser op het mooie boekwerk. De reacties op zowel de foto's als het inplakontwerp waren zeer lovend. Het is duidelijk dat er veel werkuren in zitten.

Wij hadden zelf voor onze naaste familie en vrienden ook nog een stapeltje van 'jouw' foto's afgedrukt en ook hier waren zij blij verrast mee.

Voor ons was de mogelijkheid om ons trouwalbum rond de Kerst aan onze naasten te kunnen laten zien een ideale afsluiting van ons trouwjaar.

We willen je nogmaals hartelijk danken voor je prettige aanwezigheid op onze trouwdag, de mooie foto's die je gemaakt hebt, het prachtige album en ook de afleverservice in Wolfheze.
We gaan jou zeker bij vrienden aanbevelen. We hebben nog even op je website gekeken of we misschien een referentie konden plaatsen, maar zagen niet zoiets op jouw site. Mochten we dit over het hoofd gezien hebben, wil je ons er dan even op wijzen waar dit kan?

Wie weet tot in de toekomst.

Groetjes,
Leon en RoelienHoi Danielle,

Gisteren vonden we onze reportage in de brievenbus. We hebben er van genoten om alles terug te kijken en wat zitten er gave beelden tussen! Enorm bedankt voor de goede zorgen.
We hebben besloten dat we zelf een album gaan maken en voegen dan ook de 'eigen' foto's toe van diner en ontbijt.

Heel veel groetjes en we raden je zeker aan als mensen nog op zoek zijn naar een leuke, goede fotograaf!

Maartje en Rob


Hoi Danielle,

De foto's zijn prachtig! We worden weer helemaal mee terug genomen naar onze trouwdag als we ze bekijken!
Zeker tussen de zwart/wit foto's zitten een paar van onze favorieten.

Kortom wij zijn dik tevreden en hartelijk dank daarvoor!!
Groeten Syb en Beliene


Hi Danielle,

De foto’s zijn echt fantastisch!!! Dank hiervoor! We hebben in alle drukte nog geen tijd gehad om je te berichten, sorry hiervoor.

We hebben je naam ook doorgegeven aan kennissen die binnenkort trouwen, misschien nemen zij contact met jou op, ze waren wel enthousiast geworden na het horen van jouw werkwijze (alles op dvd) en je kwaliteit van foto’s. Misschien komt er dus nog een mooie klus jouw kant op! We hopen het. We vonden het fijn dat je zo naadloos in de groep paste en dat jouw vrolijke aanwezigheid echt als natuurlijk werd ervaren, leuk! Bedankt! Het was een prachtige dag en we genieten nog steeds na!


Groetjes,
Vivian


 

Foto's worden standaard gemaakt tot kunstwerkjes en de sfeer tijdens het fotograferen is geweldig! Wat een lol hebben we gehad op zowel onze bruiloft als bij de pre wedding shoot. Een geweldige fotografe. Daja heeft super mooie foto's van onze bruiloft verzorgd. Ze is zo leuk, flexibel, creatief en weet je wensen waar te maken. Niets is haar te veel gevraagd! Echte aanraderStuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston